Přeskočit na hlavní obsah

Neštovice v pusince, dítě 3 roky


Kdo: dítě, věk 3 roky (člen rodiny)
Kdy: září 2013
Co: Neštovice v pusince
Stav: vyřešeno za týden

Neštovice jsou nepříjemné a v pokročilejším věku i nebezpečné. 99,9% je řeší tekutým pudrem. Obzvlášť u dětí je potřeba ho dávat často, protože svědění zamezí jen na chvíli. Já jsem vyzkoušela  biologicky aktivní produkty a výsledky byly překvapivé!

Při prvním zjištění jsme okamžitě na pupínky nanesli biologicky aktivní kolagen BODY 50. Biologická aktivita hraje v takových případech velkou roli. Dítě se do 10ti minut zbavilo svědění. první dva dny jsem mazala po pěti hodinách. Noci byly klidné. Třetí den již kolagen aktivně působil  natolik, že nebylo potřwba ho již mazat. Mazání však urychluje hojení. Kolagen zároveň i ochrání před jizvami, pokud by se dítě přeci jen chtělo šrábat. To pudr neumí.

Jelikož jsme v pusince dítěte zaznamenala mezi zoubky velkou neštovici, zahrál si svou roli i Powerful Worker. Obsah tobolky jsem vysypala do dlaně, dítě si namočilo prst a samo si dásně ošetřilo. Výskyt neštoice na dásni jsme zjistili, když dítě odmítalo jíst z důvodu bolesti. Po nanesení Powwerful Worker bolest do 30ti minut ustoupila. od té doby již dítě jedlo bez problémů. Aplikovali jsme vždy po čištění zoubků - tedy ráno a večer do té doby, než se neštovice vyloupla, cca 4 dny. Poo ní zůstala velká díra mezi zobky, proto jsem ještě nanášela dítěti již zmíněným kolagen, aby se díra zatáhla a dáseň co nejdříve dorostla.

2. den po mazání tropokolagenem
Po týdnu mazání tropokolagenem

Neštovice na dásni ve fázi, kdy začala bolet a objevila jsem ji
4. den po apliakci Powerful Worker, kdy se neštovice vyloupla






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv