Přeskočit na hlavní obsah

Příběh české olympioničky - aneb Scarlet v praxi na bolavé klouby


Mgr. Jana Stejskalová, bývalá reprezentantka v běhu na lyžích, členka družstva Olympijských nadějí, držitelka medailí ze Světového poháru na kolečkových lyžích, v současné době Předsedkyně Českomoravské federace Nordic Walking z.s vyjádřila firmě Queen Euniké, s jejímiž produkty spolupracuji i já, poděkování. Pokud aktivně sportujete, přečtěte si její příběh, abyste se i vy vyhli problémům s pohybovým aparátem.

Ráda bych poděkovala firmě Queen Euniké, že mě jejich výrobky po vleklých zdravotních potížích a prodělaných operacích znovu „postavily na nohy“…Mgr. Jana Stejskalová
MŮJ PŘÍBĚH: Jako malá jsem byla holkou, která ráda sportovala. Venku jsem s klukama hrála fotbal, tenis, jezdila jsem na bruslích, na kole, lozila po stromech… Ale ten lyžařský příběh začíná poměrně pozdě, až ve 13 letech, kdy jsem se rozhodla závodit na běžkách, i když jsem do té doby na lyžích nikdy nestála.

Začala jsem poctivě a tvrdě trénovat a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Už po krátké době jsem začala porážet starší a zkušenější závodnice, stala se členkou OH nadějí a reprezentace ČR. Slibně rozjetou kariéru v běhu na lyžích už ale v 18 letech ukončila dlouhotrvající bolest kolene a zad. Kolena jsem měla velmi nestabilní a po jednom došlápnutí na schodech se mi levé koleno prolomilo dovnitř, což vedlo k jeho dvěma operacím.
https://www.shopeek.cz/EUNIKE-SCARLET-obsahuje-CRA-komplex-pro-regeneraci-pohyboveho-aparatu-d362.htm


I přes skutečnost, že mě operovali špičkoví odborníci a užívala jsem snad všechny dostupné kloubních produkty na českém trhu, navštěvovala speciální střediska pro léčbu pohybového aparátu, kde jsem dostávala kolagenové injekce, denně prováděla speciální cvičení, se mi už nepodařilo do vrcholového sportu vrátit. Bolesti mě omezovaly v pohybu, a proto jsem dala na rady lékařů, že když na mě nepůsobí kloubní doplňky určené pro lidi, ať vyzkouším produkty veterinární (doporučili mi kloubní výživu pro závodní koně). Bohužel i ta zabírala minimálně, navíc to chuťově nebylo dobré.

Musela jsem skončit nejen s vrcholovým sportem, ale z velké části i s rekreačním a omezovalo mě to i v osobním životě. Nemohla jsem udělat rychlejší pohyb, sedět s pokrčenýma nohama u stolu jako ostatní, ráno po probuzení mi trvalo dlouhou dobu, než jsem se mohla postavit.
Až výrobky Queen Euniké mě vrátily zpět do života. Prvně jsem nasadila Silver a následně na 3 měsíce Scarlet. Účinky jsem začala cítit už po měsíci. Mrzí mě, že jsem výrobky QE neznala v době mého sportování (resp. že ještě nebyly na trhu). Jsem přesvědčená o tom, že bych na žádné operace nemusela. Nyní můžu dělat téměř vše jako před operacemi… DĚKUJI!






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv