Přeskočit na hlavní obsah

Proč je důležité čistit tělo

Nečekejte, že za vás někdo vyčistí vzduch, vodu a zbaví vše co kupujeme chemie. Bohužel se tak nestane, takže jediné, co zbývá je, postarat se o očistu své tělesné i vnitřní schránky. To, že je kontaminovaná Čína a Indie, není tajemstvím. Ale ono se to týká i naší české země. A vládá to i přiznává. Než náprava nastane, zemřou zbytečně další lidé. Chcete být mezi nimi?

Dle zprávy vlády ČR z roku 2015 je nadlimitně kontaminováno chemickými látkami již 83,8 % našich povrchových i spodních vod. Světová zdravotnická organizace dokonce zveřejnila studie prokazující karcinogenní účinky běžně užívaných přípravků na ochranu rostlin a Evropská unie již v roce 2009 přijala směrnici pro dosažení udržitelného užívání těchto látek. Například Francie v souladu s touto směrnicí zakázala užívání pesticidů na veřejných prostranstvích od roku 2020 a od roku 2022 pak neprofesionálním uživatelům zakázala i jejich pouhé držení. Zodpovědné úřady v ČR však na dosavadní praxi ohrožující zdraví lidí i zvířat nic nemění.

Chemické firmy se zuby nehty snaží udržet objem prodeje pesticidů bez ohledu na legislativu a zdravotní dopady jejich užívání, přičemž k tomu velmi často používají nekalé obchodní praktiky, obdobně jako jejich sesterské farmaceutické firmy. Celosvětově je na plodiny aplikováno přibližně 1350 druhů pesticidů. V Evropě je 338 druhů pesticidů ve čtyřiceti devíti procentech ovoce, zeleniny a obilovin. Existují i epidemiologické studie, které poukazují například na velmi nebezpečné organofosfáty zejména s ohledem na těhotenství. Rizika pro lidské zdraví jsou spojena i s případem, kdy potraviny obsahují více druhů pesticidů najednou.

Používání přírodních, biologických  preparátů v ochraně rostlin je sice vize, která by daný problém vyřešila, ale je otázkou, zda se toho vůbec dožijeme. Proto nejlepší ochrannou je prevence ve formě pravidelné údržby vnitřních orgánů, jako jsou střeva, plíce, játra, ledviny obdobně, jako se udžují olejové a palivové filtry u aut.

Dopřejte si 2 x ročně šetrnou, ale účinnou očistu organismu těmito přípravky


https://www.shopeek.cz/Eunike-Silver-60-tbl-Deparim-60-tbl-detox-strev-plic-jater-a-ledvin-d716.htm






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv