Přeskočit na hlavní obsah

Setkání s rakovinou

Rakovina je zlá a zákeřná. Už není tajemstvím, že jí lze porazit, pokud jsou aktivní T-lymfocyty. Jak ale tělo donutit, aby nasadilo proti destrukci zvané rakovina obranný štít? O možných způsobech, které jsem si ověřila v praxi, se rozepisuji níže. Dokonce jeden případ mám i skvěle zdokumentován lékařskými zprávami a laboratorními rozbory jak v případě léčby, tak 2 roky poté. Jelikož jde o spoustu materiálu, obsahuje tento článek pouze základní postupy. O konkrétní případy ale nepřijdete.

Podceňovaná prevence může vést k dignostice rakoviny. Když už se od doktora dozvíte, že ji máte a že se tvoří metastázy (je jedno kde), nepropadejte panice a totálně překopejte svůj dosavadní životní styl. Nabízím recept, vše v souladu s přírodou - což je velmi důležité!!

Upozornění

Pokud podstupujete chemoterapii, pak lze užívat pouze Powerful Worker a Absolute Power. Níže uvedené postupy jsme aplikovali u klientů, které se rozhodli vše řešit pouze doplňky stravy. Neznamená to, že stejné dávkování bude platit u všech, proto každého klienta s touto diagnózou posuzuji s laborantkou individuálně a jeho stav sledujeme za spolupráce lékaře.
Doporučené doplňky stravy nejsou léky. Pokud by se stav zhoršil, je nutné kontaktovat lékaře. Doplňky stravy, které doporučujeme, jsou čistě přírodní.
Některé zmíněné produkty obsahují dezintegrovanou sladkovodní českou Chlorellu Sp, pěstovanou v Třeboni a zkoumanou Mikrobiologickým ústavem Akademie věd. Ta vyžaduje dodržovat pitný režim (2-3 l vody denně), jinak může vzniknout zácpa. Pokud užíváte léky, je potřeba dávkovat přípravky s třeboňskou chlorellou až za 2 hodiny po pozření léku. Chlorella by snížila jejich účinek, neboť z těla dostává pryč vše chemické.


Doporučení

Abychom s doplňky stravy mohli správně pracovat a dávkovat, je nutné znát aktuální zdravotní stav. Ten nám nejlépe zmapuje BH test.


Karcinom plic 

Nejprve jsme organismu dopřáli Euniké Silver  2-2-0  a po 14ti dnech Euniké Green v mega dávkách - denně 6 tobolek 2-2-2 + Deparim 2-0-2 + Euniké Scarlet 6-9 denně. Je třeba si na dávky zvykat a čekat, jak tělo zareaguje. Podle průběžných výsledků a reakce organismu se dávky upravovaly a snižovaly.
Zde je důležitá i psychika - pro zklidnění můžete zkusit Euniké Grey nebo Euniké Magenta.


Rakovina slinivky břišní 

Ráno: 2 tobolky GREEN + 1 tobolka Deparim + 2 tobolky Powerful Worker
V poledne: 2 tobolky Pink Grape + 2 tobolky Powerful Worker
Večer: 3 tobolky SCARLET + 1 tobolka Deparim + 2 tobolky Powerful Worker

V případě, že jste zahájili již chemoterapii, pak začněte až po jejím ukončení. Během ní můžete užívat pouze Powerful Worker. Obsahuje mimo jiné colostrum s imunoglobuliny, jenž velmi silně podpoří imunitní systém, který selhal. Díky tomu mohla rakovina propuknout.

Můžete k tomu všemu dodat tělu i biologicky aktivní kolagen Invita (kolagen, E, mořské řasy) v dávkování 4-6 x denně 1 tobolku. Invita obsahuje biologicky aktivní kolagen, kterým regeneruje pojivovou tkáň. Napravuje tedy škody, které napáchaly rakovinotvorné buňky. Dává dopořádku místa, kde se ty mrchy "prokousaly". Poměrně rychle regeneruje orgány, které již byly napadeny.

Co jíst

Pro boj s rakovinou je potřeba úplně změnit své stravovací návyky, aby tělo nebylo oslabováno i v tomto směru. Proto je důležité mít stravu složenou převážně z níže uvedených surovin.
  • Ryby (losos, tuňák), rýže, drůbež
  • Ovesné a obilné kaše
  • Zeleninu, ovoce: jahody, borůvky, maliny, hroznové víno, černý rybíz, červený rybíz, ostružiny, brusinky, jablka, broskve, meruňky, brokolice, zelí, artyčok, červené a žluté papriky, avokádo, chřest a lilek. Co se týká brusinek, zde doporučuji APO brusinky
  • Důležitý je pitný režim!!!!! 3 litry NEPERLIVÉ vody denně, kombinovat s čajem, ovocnými a zeleninovými šťávami (bio - aby byly bez pesticidů)






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv