Přeskočit na hlavní obsah

Zobete antibiotika? Umřete!

Na rezistenci bakterií jsem poprvé upozornila již před 10 ti lety. Už v té době se několik let vědělo, že antibiotika jsou nadužívaná a bakterie si z nich nic nedělají. Přesto se vesele všichni k nim ubírali. Od té doby šířím tuto osvětu, kde se dá. Svou vlastní rodinu jsem před nimi uchránila. Lidé mě za mé šíření těchto informací odsuzovali, měli za blázna. A teď na to doplácí - tím nejcennějším!



Později jsem psala i různé články, např. v r. 2015 "Věděli jste, že antibiotika na bakterie nestačí?", o rok později Co způsobuje civilizační choroby? Také jsem vydala článek "Antibiotika nám ničí střeva- někdy i nenávratně!"

Nyní mohu říct, že jsem za 9 let zachránila plno lidí, kteří již antibiotika nepotřebují a jejich imunita je posílena, takže je ochrání již sama. A mám z toho upřímnou radost obzvlášť nyní, kdy už nejde tutlat, že se kvůli rezistenci na ATB umírá. Taková obyčejná bakterie E-coli, kterou máme běžně ve střevech, už zabila dost lidí, když se jim pomnožila do močáku a následně do ledvin. A pokud si tohle neuvědomíte, patříte mezi další kandidáty, které čeká, že je zahubí zcela běžná bakterie - je jich již 12, kde se prokázala rezistence. A to i v případě, že jste ATB dlouho neměli nebo je budete mít poprvé. V odborných kruzích je plno studií, co tento problém popisují. Česká média to sem tam občas propustila také, takže kdo se o své zdraví skutečně zajímá, ten si již mohl svůj postoj k tomuto téma zaujmout.
Záměrně se to šíří zatím jen kánaly, které nejsou masového charakteru, viz. 12 bakterií, na které nefungují antibiotika

Prosím všechny, kdo tento článek čtete: nevěřte reklamám, skutečně klamou, opakovaně klamou. Nevěřte svému lékaři, ten v tom jede také. Zkuste se zajímat o to, jak své tělo vrátit do stavu, kdy se umí proti virům a bakteriím bránit samo přirozeně a učí se i do budoucna. Tento problém není jen u antibiotik, tento problém je u všech chemických léků. Tento rozhovor o farmacii je pravdivý.

Sama chystám knihu, kde uvedu veškerou mou lékařskou dokumentaci z doby, kdy mě farmacie chtěla také zničit. Vlastně tam není ani jedno řešení, které by mi pomohlo. Vždy jsem si problém vyřešila sama. Svou zdravotní kartu jsem si uchovala a všechny důkazy jsou tedy originálem. Proto pokud chcete žít plnohodnotně a mít zdravé děti, přemýšlejte nad vším, co do těla dáte. Nenechte se zastrašovat, že to bez antibiotik nejde. V poslední době lékaři velmi rádi straší. A to natolik, že v pacientovi rozjedou takový strach, že z něj pak postupně udělají závislého i na další chemii.
Přemýšlejte, otevřete oči. Jinak umřete dřív na úkor byznysu.






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv