Přeskočit na hlavní obsah

Deprese a léky? Nesmysl, jde to i jinak!

Kdyby každý psycholog a psychiatr zkusil nejprve na svých pacientech Magentu, ubylo by na světě závisláků na neurotikách. Věřím tomu a jsem i o tom 100% přesvědčena díky testování ve svém okolí. Magenta je nenávykové a 100% přírodní antidepresivum. Neobsahuje v sobě ani ždibíček chemie, takže nehrozí nežádoucí reakce.


Na kom a jak jsme ji s kolegyní testovali?

Zde jen pár příkladů:
  • Přepracovaná maminka - podnikatelka
    Naprosto vytížená a ustaraná podnikající matka propadla depresím, když začala dělat chyby ve svém podnikání a nezvládala zároveň chod o domácnost. Nepomohl ani útěk do přírody. Magenta zabrala druhý den, kdy nastalo výrazné zlepšení nálady. Do týdne byla žena zase plná síly, elánu a plně soustřěděná. To co se dříve zdálo nemožné, hravě zvládla během chvilky.
     
  • Vystresovaná bankéřka
    Neustálý tlak od šéfů na plnění plánů a také špatné vztahy s muži přivedly mladou bankéřku na pokraj zhroucení. Když ani po týdnu dovolené, kterou ztrávila na lůžku, nepomohlo, obrátila se na mě a zkusili jsme Magentu. Zde to trvalo 4 dny, než se projevilo zlepšení nálady a harmonizace. Žena pravidelně používala Magentu 2 měsíce. Nyní užívá pouze nárazově, kdy zase pociťuje stavy úzkosti.
     
  • Vyčerpaný dělník
    Pan K. je muž středního věku, který se živí každodenním chozením na pravidelnou směnu do továrny. Po práci musí doma plnit další úkoly téměř každý den. Vzhledem k tomu, že mu nediriguje jen žena, ale i tchýně, dostaly se jeho nervy na pokraj sil a dokonce uvažoval o sebepoškozování. Jeho problém postupně narůstal natolik, že se rozhodl vyhledat lékařskou pomoc. 2 roky následně strávil na antidepresivech vydávaných na předpis. Postupně se však objevovaly zdravotní potíže - otékání nohou, bolesti žaludku. Ošetřující lékař se dozvěděl o Magentě a zkusil postupně pana K. dostat z neurotik na přírodní Magentu. Po půl roce se muž zbavil návyku na neurotikách a obtíže ustaly. Zároveň dokázal být vůči panovačným ženám asertivní i bez léků.

Jak s Magentou pracuji

Než u klienta začnu řešit psychické a stresové výkyvy, nasadím na měsíc Euniké Silver, po 14ti dnech se pak přidává Magenta. Dávkuji se prvních 14dní až 6 tobolek denně (2-2-2), pak dávky snižuji podle potřeby. Pokud klient užívá antidepresiva, můžete se s lékařem domlouvat na pomalém snižování, pokud zaznamená zlepšení.

Stručně o Magentě

Jde o doplněk stravy s obsahem extraktu kůry magnólie (Magnolia officinalis), která je významnou léčivou rostlinou v Asii. Tradičně se používá v Číně a Japonsku pro její uklidňující účinky, napomáhá odstraňovat pocity napětí, stresu, strachu, úzkosti, podrážděnosti a deprese. Přípravek je dále obohacen extraktem z šištic chmele se zklidňujícími účinky, který je vhodný i při nespavosti. Inositol patří do skupiny vitamínů B a je považován za vitamín krásy a zdraví. Rovněž napomáhá zklidnění, účastní se metabolismu mozkových buněk a je významným antioxidantem. Prvotním záměrem výrobce bylo potlačení úzkostných stavů a případně i mírných depresí pomocí přírodních látek bez nežádoucích účinků a hlavně bez fenoménu návykovosti, jímž je provázeno používání chemických léčiv. Tobolky jsou bezpečnou a nenávykovou alternativou.






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv