Přeskočit na hlavní obsah

Jedna hádka vás totálně připraví o hořčík!

Každý stres vás ničí. Stačí jedna hádka s manželem a stav hořčíku v těle je na nule. Abyste se tedy mohli v klidu stresovat a hádat, je potřeba tento prvek do sebe dostat. Přírodně nebo chemicky - čemu dáte přednost?

http://www.shopeek.cz/shopeek/eshop/0/3/5/363-EUNIKE-GREY-horcik-vitamin-B6-niacin-kys-listova-zvyseny-ucinekU chemicky vyráběného hořčíku výrobci zbytečně cpou další chemikálie. Je tedy otázkou, zda víc pomáhá nebo víc škodí (na játra, ledviny apod.). U přírodně vyráběného se nemusíte obávat ani vyšších dávek, protože se s tím tělo popere. Mezi poctivý český produkt s obsahem hořčíku patří Euniké Grey. Díky jeho unikátnímu složení působí na křeče, tetanii, nervozitu....

V některých životních etapách je potřeba hořčíku vyšší – např. v dospívání, pokročilém věku, zvláště pak ve stresových situacích, které jsou na denním pořádku.

NEDOSTATEK HOŘČÍKU JE DNES VELKÝ CELOGENERAČNÍ PROBLÉM
.
Už mírný nedostatek hořčíku se projevuje i u zdravých lidí, poruchami některých funkcí, podrážděnosti, napětím, úzkostlivosti a depresemi. Při větším nedostatku se mohou dostávat křeče v lýtkách a chodidlech.

Euniké Grey je  vhodný při svalových křečích, únavě a vyčerpání, při nervozitě, zvýšeném fyzickém a psychickém vypětí. Dále je vhodný pro zdraví srdce a cév, udržení dobrého zdravotního stavu a pro obnovení vitality. Měli by ho užívat lidé trpící svalovou tetanií, s chronickým únavovým syndromem, těhotné a kojící matky, lidé kteří potřebují harmonizovat psychické vypětí či jsou často náladoví a podráždění.


Kdy jsem použila Grey a za jak dlouho zabral?

Obrátila se na mě klientka, která měla v rodině nemocného člověka s Parkinsonem. Jelikož i u ní začínaly stavy třesoucích se rukou, myslela si, že jí Parkinson začíná také. Obešla všechny lékaře, kteří jí dělali různá vyšetření. Dokonce sama dobrovolně podstoupila lumbální punkci. Všechny rozbory však nevykazovaly žádný problém. Bohužel nikoho z lékařů, ani v nemocnici před lumbálkou, nenapadlo udělat rozbory na hladinu hořčíku. Klientka mi však tvrdila, že hořčík ji také napadlo a tak užívala Magnesium forte asi měsíc v kuse, přesto se stav nezlepšoval, naopak se zhoršoval. Klientce jsem tedy doporučila, aby zkusila na týden užívat Grey v dávkování 1-1-1 a poté snížit na 1-0-1 i na další dny.
Asi za 10 dní mi volala celá šťastná, že to zabralo a že ty hrozné stavy zmizely. Jednoduše stačilo doplnit KVALITNÍ hořčík v mikronizované formě, která v žaludku vytvoří chelátovou formu. A to je přesně Euniké Grey.
Já měla ohromnou radost, že několikaměsíční trápení a běhání po doktorech pro paní skončilo a také její strach, že ji atakoval Parkinson.






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv