Přeskočit na hlavní obsah

PINK GRAPE zabíjí 800 druhů virů a bakterií

Po babím létu nastává chladnější období, kdy potřebujeme posílit imunitní systém, náš i našich dětí. Proto představuji Pink Grape, který zabíjí 800 druhů virů a bakterií. Co se týká zkušeností zákazníků, tak pomáhá tam, kde i antibiotika mají problém. Ulevilo se lidem, kteří měli streptokoky, boreliozu, plicní chlamydie, mykoplazmata, kvasinky a další nemoci těžko léčitelné. U těchto chorob jde sice o delší léčbu, řádově několikaměsíční, ale dá se to zvládnout. PINK GRAPE je ideálním pomocníkem – pomáhá a neublíží.


Pink Grape pomáhá také při angíně

Když vysypete obsah Euniké Pink Grape do úst, pomůžete si od začínající angíny. Pomáhá při problémech s žaludkem, střevy i plynatostí - úleva přichází rychle. Je dobré mít Pink Grape součástí lékarničky. U chřipky jsme ho taky zkoušeli a pokud si dávky dvojnásobíte i ztrojnásobíte na 4 dny, tak i chřipka nás může obejít. Jak funguje v praxi jsem zveřejnila ve článku Angína, zánět mandlí? Rychlé řešení bolesti v krku + VIDEO !Velmi velkou roli sehrál u pomnožených bakterií E.Coli a kvasinek v ženy, která měla bolestivé opakované záněty močového měchýře.

Pink Grape se mi osvědčil u klientů s těmito problémy: trpěli při nadýmání, pálení žáhy, průjmech, chřipkách, zánětech průdušek, močového měchýře, středního ucha, vleklých rýmách, kašli a jiných bakteriálních a virových onemocnění. 


Euniké Pink Grape pod drobnohledem


Účinky a účel použití

  • při zvýšeném výskytu chřipek a nachlazení
  • pro udržení dobrého zdravotního stavu
  • má regenerační účinky v organismu
  • má antioxidační účinky (chrání organismus před škodlivými vlivy volných radikálů)
  • pomáhá vylučování toxických látek z organismu
  • působí jako přírodní antibiotikum
  • napomáhá zpomalovat stárnutí buněk

Výrobek je určen pro:

  • lidi, jako prevence chřipek a nachlazení
  • lidi trpící různými záněty, viry, plísněmi a baktériemi
  • všechny, kteří se chtějí zbavit škodlivin v těle
  • lidi trpící žaludeční a střevní infekcí

Charakteristika:

Obsahuje extrakt z jader grapefruitu, ten je díky obsahu flavonoidů vhodný jako pomoc při
posilování obranyschopnosti, napomáhá předcházet nachlazení a vykazuje antioxidační účinky. Výrobek Pink grape je kombinací silných antioxidantů, látek které napomáhají chránit naše buňky před volnými radikály a tím napomáhá zpomalovat stárnutí. Dále je zde extrakt léčivé rostliny Ostropestřce mariánského (Silybum marianum). Ostropestřec mariánský obsahuje jako hlavní účinnou látku sylimarin, podporující správnou funkci a regeneraci jater a tak je napomáhá chránit před poškozením. Je vhodnou volbou pro celkovou regeneraci. Extrakt vinné révy obsahuje komplex důležitých antioxidantů a blahodárně působí při chronické žilní nedostatečnosti.

Selen

Selen je stopový minerál nacházející se v organismu ve velmi malém množství, je ale nezbytný pro zdraví. Je také znám svými antioxidačními účinky, likviduje volné radikály a napomáhá detoxikaci organismu. Selen je nezbytný pro správnou funkci štítné žlázy a podporuje celkovou obranyschopnost organismu.

Grape Seed Extract
Extrakt z grapefruitových jadérek je jediným prostředkem, který hubí současně různé druhy škodlivých mikroorganismů. Tento výrobek mimo jiné, patří mezi významné antioxidanty. Podle provedených klinických studií, bylo potvrzeno, že extrakt z jadérek grapefruitů, co by významný antioxidant, může být až 50× účinnější než vitamín E a 20× účinnější než vitamín C. V současné době je všeobecně známo, že viry a bakterie jsou zodpovědné, za velké množství onemocnění. Totéž  platí o plísních a parazitech. PINK GRAPE je výborný „týmový pracovník“ velmi dobře se snáší s ostatními přípravky a léky.

Ostropestřec mariánský
Je léčivá rostlina, která se už v 16. století těšila zvláštní pozornosti. U nás v přírodě se vyskytuje ojediněle a vzácně. Úspěšně se používá při potížích s trávením, onemocněních jater a žlučníku a jako ochrana jater před různými toxickými látkami. Působí celkovým protizánětlivým a protibakteriálním účinkem.

Složení v jedné tobolce -  aktivní látky mg/1 tobolku

Grape seed extract 100,00
Extrakt ostropestřce mariánského 100,00
Extrakt vinné révy 50,00
Selen 0,025 (45% DDD)

Jak užívat


  • při těžké chřipce dávkovat první 3 dny 2-2-2, při nachlazení nebo náznaku nemoci 2-2-0 (u dětí poloviční dávky)
  • balení se nemusí vybrat celé, ale min 14 dní užívat, aby se problém nevrátil
  • při vleklých problémech (kvasinky, HPV virus, plicní chmlamydie, borelioza) dávkovát min. 6 měsíců 2-2-0
  • při problémech se střevy se doporučuje užívat 3 měsíce






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv