Přeskočit na hlavní obsah

Potravinové doplňky nahradí živiny v jídle


http://www.qelife.cz/products/eunike-for-man-390-tobolek-ceska-dezintegrovana-chlorella-trimesicni-kura-pro-muze-vice-zde-http-www-qelife-cz-products-eunike-for-man-390-tobolek-chlorella-/
Příčinou spousta chorob je nesprávná funkce našeho organismu. Denně na nás útočí současné vlivy životního prostředí a potraviny bez výživové hodnoty. Tělo dokáže těmto nástrahám odolávát, ne však napořád. Pokud se dostane do stavu, kdy tzv. "nestíhá" regenerovat naše orgány a čistit organismus, nastupuje únava, bolesti, ochabnutí a v horším případě nemoci. Bohužel nestačí pouze konzumovat pestrou stravu a vitamíny, neboť potraviny, pokud si je nepěstujeme sami, nemají jejich dostatečnou zásobu. Poslední záchranou jsou potravinové doplňky.


Každý však nemá čas studovat, která bylinka či rostlinka jeho organismu prospívá a v jakých kombiacích funguje nejlépe. Naštěstí vědci pracují za nás a stále častěji využívají metod, které již byly vymyšleny a povýší je na modernější způsob zpracování. Velmi důležitým faktorem je poctivost výrobce.

Doporučuju výrobky Queen Euniké, které vznikají v české farmaceutické společnosti, kdy máte 100% jistotu, že v nich neboudou bakterie, plísně a jiné nežádoucí organismy.

Pracuji s nimi natolik dlouho, že jsem si troufla postupně jednotlivé případy zveřejňovat, některé včetně lékařské dokumentace. Nečekejte však zázraky na počkání. S přípravky se musí umět u vážných případů správně zacházet, aby se skutečně výsledek dostavil. Není potřeba do sebe dostávat něco, o čem jste si přečetli, že by to bylo dobré. Proto primárně upřednostňuji vstupní analýzu v podobě BH testu, který nám karty odhalí a ukáže, kde je potřeba přidat či ubrat, aby vše bylo v rovnováze. Jedině tak je úspěch zaručen.








Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv