Přeskočit na hlavní obsah

Cukrovka (diabetes), muž 50 let

Kdo: muž, věk 50 let
Kdy: květen 2014
Co: cukrovka, hodnota 10
Stav: vyřešeno za 3 měsíce

 Oslovil mě muž, kterému se neustále zvyšovala hodnota glukózy v krvi. Když se dostal na číslo 10, chtěl to začít řešit. Jelikož si cukrovku způsobil nesprávným stravováním, ve kterém převládaly cukrovinky, uzeniny, alkohol a pochutiny, musela jsem nejprve pánovi vysvětlit správné složení jídelníčku. Právě strava je vždy základem úspěchu v dlouhodobém horizontu. Věděla jsem, že to z jeho strany nebude tak horké, aby udělal tak zásadní změny a přestal konzumovat vše, co mu škodí. Proto kromě doporučené změny začal užívat i 3-měsční kúru Euniké for Man, která ho pročistila, dodala všechny důležité minerály, stopové prvky a živiny a nastavila v těle rovnováhu.

Po 3 měsících zhubl 6 kg (šlo o balast ve střevech, který za těch několik let nasbíral špatnou stravou) a hodnota naměřené glukozy klesla na 6. Přesně tyto výsledky ho motivovaly ke změně jídelníčku a celkově ke změně životního stylu. Souběžně dál užíval již jen Euniké Blue.

Za půl roku jsme se opět potkali a byl z něj úplně jiný člověk. Dokonce se i chlubil, že se z něj stal borec v posteli, jako za mlada. Aby ne, když Blue obsahuje českou chlorellu namíchanou s kotvičníkem zemním, jenž dodává libidu šťávu :) Glukozu v krvi si muž nadále držel v normě.

Závěr: léky na cukrovku sice na nějaký čas mohou pomoci, nejsou ale řešením trvalým. Jen vlastní pílí a změnou jídelníčku lze opět žít plnohodnotně. U diabetiků v 90% pracuji právě tímto postupem. Zbytek pak už je jen na nich. Zpravidla se ale drží a když někdy ulítnou, tak tělo se poměrně rychle vrátí do normálního stavu. Pokud se spolehnete pouze na léky, počítejte časem, že se ozvou játra, ledviny...






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv