Přeskočit na hlavní obsah

Je vám nad 25 let a stále máte akné? Zbavte se ho do 3 měsíců trvale!

V tomto článku najdete 100% fungující postup, kterým se akné (acne) zbavíte jednou pro vždy. I tehdy, když si s vámi dermatologové nevědí rady, nepomáhá ani hormonální léčba, laser a přípravky z lékárny. Pokud dodržíte doporučený postup, nejpozději do tří měsíců budete mít pleť bez akné, zároveň omládnete. Věřte mi, bojovala jsem za pomoci specialistů, lékařů a odborníků s akné od svých 18ti do 27ti. Bezúspěšně. Pak jsem našla řešení.

Tip na úspěšný boj s akné


1. Ráno a večer pleť omyjte mycím kolagenovým gelem

2. Po omytí pleť neosušujte a naneste velmi malé množství kolagen Face a nechte 10 minut zaschnout

3. Po 10ti minutách naneste Noční kolagenový krém - noční proto, že není tak těžký, neucpává póry a pro mastnou či problematickou pleť je ideální

4. Projděte si 3-měsíční očistnou kúrou Euniké Woman či Euniké Man a přidejte Deparim.
Pokud to finančně nedáte, tak alespoň měsíčním užíváním Euniké Silver + Deparim.

5. Z jídelníčku škrtněte rajčata a kečup, alkohol, cigarety, brambůrky, sladkárny - to vše se odráží na stavu pleti. Denně vypijte alespoň 2,5 litru neperlivé vody.

6. Počítejte s tím, že v prvním měsíci se může akné silně zhoršit. Jde o pozitivní účinek a rozhodně to překonejte. V žádném případě nepanikařte, pleť už nikdy tak hroznou mít nebudete. Pokud tento efekt nastane, snažte se vypít ještě víc neperlivé vody.


Touto kúrou nejen pleť vyčistíte a zbavíte se jednou pro vždy akné, které vás pronásleduje již několik let, ale zároveň plet totálně zregenerujete, obnovíte, rozproudíte lymfu a o několik let omladíte.

Co dělat po kúře?

Dál myjte pleť Mycím gelem. Pokud chcete udržovat pleť i mladou, pak pokračujte kolagenovým gelem, ale tentokrát už stačí verze Body. Chcete-li i zdravotní prevenci, pak stačí tobolka Redu či Blue denně, případně dvě, pokud se věk přiblíží ke 40tce. Po 50tce pak plné dávky (1-1-1). Každý půlrok přihoďte Deparim (1-0-1). Pokud nechcete preventivně do sebe investovat, tak alespoň udělejte dokonalou očistu (střeva, plíce, játra, ledviny) kombinací Silver + Deparim.

Objeví se akné?

Neobjeví, pokud budete myslet, co s tělem provádíte. Co do těla dáte, to se projeví i navenek, takže si v první řadě rozmyslete, co sníte a jezte vyváženě. Akné vyleze jen tehdy, když se tělo bude potřebovat zbavit toxinů. Nepůjde však o klasické akné, ale jen o příležitostné nerovnosti a pupínky, které zpravidla do týdne zmizí. Pokud se k tělu budete chovat neurvale, čekejte, že se v případě čištění Deparimem určitě vyklube i něco horšího. Ale do měsíce bude zase klid a nebudete z toho nešťastní.






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv