Přeskočit na hlavní obsah

Očkování zničilo spoustu lidských životů! - článek obsahuje VIDEO

Jsem silným odpůrcem očkování, ale velkým zastáncem přirozeného posilování imunity. Lidské tělo má od přírody úžasné samoléčící schopnosti. Bohužel očkování je o ně připraví a ovlivňuje i další generace v linii. A navíc má hromadu nežádoucích účinků, o čemž se moc nemluvilo a stále je to ještě pro velkou část společnostu tabu. Přitom si stačí jen velmi důkladně pročíst příbalový leták, který lze dohledat naprosto jednoduše na internetu podle typu očkovací vakcíny.

Osobně jsem se setkala s 70tiletou paní, která od 5ti let je na půl těla ochrnutá po očkování proti obrně. Do té doby byla zdravá holčička, plná života. Když mi svůj příběh vyprávěla, bylo mi jí líto. Celý život se s tím nedokázala smířit a snažila se proti očkování brojit, aby nedošlo k podobným případům. Podle jejích slov není totiž jediná ze stejného kraje, které očkování uškodilo.

Stačí se podívat, kolik dětí má nyní autismus, epilepsie, alergie. To vše dost podstatně souvisí s vakcínami, které kromě očkovací látky nesou v sobě prvky hliníku coby nosiče.

Sama jsem u svého dítěte vypozorovala velké změny, které nastaly po očkování. Obzvlášť u hexavakcíny v 5ti letech, kdy jí to rozhodilo na 3 měsíce imunitu a následně ze dne na den došlo ke zmeně v chování - z klidné, usměvavé a vyrovnané holčičky se stalo protivné, uplakané a zlé dítě. Jakoby došlo ke změně povahy, která chvíli přetrvávala. Díky této zkušenosti již žádné očkování nedovolím. Mám obavu, aby se opět z perfektní zdravé holky nestal celoživotní pacient. Mé svědomí nedovolí jí zkazit život vakcínou, u níž není zaručeno, že nezpůsobí problém. Krom toho prodělané nemoci znamenají doživotní imunitu. A o to u své dcery usiluji, což se nám vede.


Očkování JASNĚ a VÝSTIŽNĚ -  MUDr. Ludmila Eleková




Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. -Varovné signály očkování 








Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv