Přeskočit na hlavní obsah

Euniké Silver - chlorella SP a šišák bajkalský šetrně vyčistí střevo a ochrání játra

Pokud chcete užívat chlorellu, která ve střevech opravdu umí nastavit řád a pořádek, pak Silver je přesně tím přípravkem, kterým byste měli začít. Dezintegrovaná Chlorella SP, kterou obsahuje, mimo jiné rozjede proces detoxikace od balastu, který ve 40ti letech může vážit až 6 kg. Po cestě ven se toxiny budou snažit zatížit játra a proto je chlorella namíchána se šišákem bajkalským. A ještě lepší je, když k Euniké Silver přidáte Deparim, který se zase postará a čistku jater, plic a ledvin. Co vše Euniké Silver umí a k čemu slouží?


Účinky a účel použití:

  • pomáhá vylučování toxických látek z organismu
  • má antioxidační účinky, chrání organismus před škodlivými vlivy volných radikálů
  • působí protizánětlivě a antibioticky
  • je důležitý pro správnou funkci trávicího systému
  • snižuje vysoký krevní tlak a má blahodárný vliv na krevní oběh
  • podporuje správnou funkci a regeneraci jater

Výrobek je určen pro:

  • lidi, kteří chtějí odstranit škodliviny z těla
  • lidi, kteří chtějí příznivě ovlivnit činnost střev
  • lidi, kteří chtějí předcházet rakovině tlustého střeva

Charakteristika: 

Výrobek Euniké Silver je kombinací mikronizované sladkovodní řasy chlorely (Chlorella  sp.) a   extraktu léčivé rostliny šišáku bajkalského (Scutellaria baicalensis). Obě složky jsou přírodního charakteru a výrazně přispívají k očistě organismu. Chlorela je bohatým zdrojem minerálních  látek  a  vitamínů  nezbytných  pro  správné  fungování a detoxikaci organismu a obsahuje chlorofyl, který pomáhá neutralizovat škodlivé volné radikály, zlepšuje přenos kyslíku v tkáních a je důležitý pro  aktivitu enzymů a správnou činnost srdce. Chlorela obsahuje navíc vysoké procento chlorofylu (odtud pochází i její název) a tzv. Chlorella růstového faktoru, kterému se připisují významné regenerační účinky v organismu.

Proč je důležité si pravidelně pročistit a detoxikovat svůj organismus?
V průběhu našeho života jsme všichni vystaveni tisícům různých toxických a chemických látek, které vdechujeme vzduchem anebo přijímáme do našeho organismu např. jídlem, pitnou vodou. Navíc spotřebujeme mnohem více synteticky připravených potravin než kdykoliv v historii lidstva. Výzkumy jednoznačně potvrzují, že náš organismus není schopen neutralizovat všechny tyto toxické a chemické látky. Jednoduše se hromadí v našich buňkách (obzvláště v tukových  buňkách),  v našich  tkáních, krvi, orgánech  (jako jsou  např.  tlusté  střevo, játra) a ukládají se na neurčitou dobu, později způsobují různá onemocnění.

Šišák bajkalský

Šišák bajkalský má antioxidační účinek, napomáhá likvidaci volných radikálů. Podporuje správnou  funkci a regeneraci jater a tak je napomáhá chránit před poškozením. Šišák bajkalský patří v oblasti svého původního rozšíření mezi prastaré léčivé rostliny. Je významným léčivým i preventivním  prostředkem. Užívanými částmi jsou zejména kořen a listy. Kořen šišáku bajkalského obsahuje flavonoidy bajkalin a vogonin. Listy a lodyhy obsahují skutellarin. Užití kořene šišáku bajkalského ve fytoterapii je velice široké. Šišák bajkalský se používá jako prostředek snižující tlak při hypertenzi (vysoký tlak).

Vysoký obsah jmenovaných flavonoidů velmi účinně regeneruje jaterní tkáň. Je stará pravda, kterou znali už naši předkové, že detoxikovat organismus znamená mládnout.
Půsty a očistné kúry,  které se pravidelně praktikovaly za starých časů, jsou toho důkazem. Pojmy detoxikace a regenerace patří k výdobytkům současnosti, ale jde o jedno a totéž. Chceme-li být zdraví, je nutné léta zanášený organismus řádně pročistit.

Při detoxikaci
Nezapomínejte na dostatečný přísun tekutin,  aby se uvolněné  nežádoucí látky mohly z těla dobře vylučovat. Nezačínejte s detoxem v těhotenství. Pokud by těhotenství započalo během detoxikace, nemějte obavy. V prvním trimestru to plodu vadit nebude. V pozdějším stádiu by organismus mohl plod vypudit.

Složení v jedné tobolce - 
Aktivní látky mg/1 tobolku
Extrakt Scutellaria baicalensis (šišák bajkalský) 70,00
Chlorella sp. 200,00






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv