Přeskočit na hlavní obsah

Živý rybí kolagen regeneruje a omlazuje tkáně a kolagenová vlákna

Za absolutní špičku při celkovém omlazení tkání a kožních derivátů považuji ŽIVÝ KOLAGEN od Inventia v podobě vnitřního užívání. Takzvaný repas organismu již začnete pociťovat kolem třetího měsíce a i okolí to na vás uvidí. Kromě českých doplňků stravy totiž velmi ráda pracuji i s doplňkem nazvaným INVITA.

INVITA
je výsledkem unikátního spojeni revitalizujících složek, které pomáhají bílkovinným tkáním zevnitř. Na světě dnes není jiná podobně pokroková biotechnologická tabletka proti stárnutí kůže a nedostatku kolagenu v tkáních. Po dvou měsících systematického používání lze pozorovat první příznaky působení INVITY – zpevnění vlasů i tkání tvořících kůži, co se projeví pružností a hydrataci.

Rybí živý kolagen + mořské řasy + Vitamin E = zcela nový přístup v péči o tkáně obsahující kolagen. Stačí dvě tobolky denně, u žen starších 50 let je dobré začít s dvojnásobným užíváním první dva měsíce a pak snížit na doporučené.
  • Ošetřuje kůži zevnitř, kůže se stává hladká, pružná a hedvábná
  • Hydratuje hlubší vrstvy kůže
  • Při pravidelném používání zpomaluje stárnutí
  • Zlepšuje stav kůže, vlasů, nehtů
  • Regeneruje pojivovou tkáň, chrupavku, kost, kolagenové struktury očí a vlasů

Invitu doporučuji aktivním lidem, kteří spalují bílkovinu při fyzické zátěži, při tréninku a tvorbě svalové tkáně či pro rekonvalescenci po úrazových stavech. Příznivě působí na kardiovaskulární choroby, imunitní systém, osteoporózu, křečové žíly, revma, lupénku, popáleniny, dermatitidu...
Je to také výborný doplněk stravy pro onkologické pacienty. Pomáhá při komplikacích po chemoterapii a radioterapii. Výrazně zlepšuje stav pacientů.

Aby Invita dosáhla svého maxima, je potřeba tělu při jejím užívání dodávat vitamín C v přírodní formě. Zdůrazňuji přírodní. Tedy ne žádné celaskony či jiné syntetické náhražky, které se běžně prodávají v lékárnách. Musí jít o tzv. levotočivou formu. Proto Inventia vyrobila tzv. přírodní Vitamin C Plus. Proč céčko? Vitamín C je nezbytný pro náležitou stabilizaci a formování kolagenových vláken.






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv