Přeskočit na hlavní obsah

DEPARIM - biologicky aktivní mikrotobolky na očistu vnitřních orgánů

S tímto doplňkem stravy pracuji obzvlášť velmi ráda. V praxi se mi osvědčil u všeho komplikovaného. Biologický aktivní doplněk stravy, vyráběný v České republice pod hlavičkou Queen Euniké, se jmenuje se DEPARIM a slouží především k očistě vnitřních orgánů jako jsou játra, plíce, ledviny a výborně si poradí i s parazity v nich usazených, které způsobují spoustu zdravotních problémů. Poprvé jsm ho použila u onkologické pacientky (nyní již 6 let žije zcela zdravá, bez léků a terapií), dále u dítěte po štípnutí hmyzem, u lidí s různými vleklými zdravotními problémy včetně alkoholických cirhózních jater, ekzémů u dospělých, zápalů plic a dokonce i u údajného covidu (který já však považuji za zcela běžnou respirační nemoc, která tu odjakživa byla, jenom dostala politický název).


DEPARIM = DETOX + PARAZITI + IMUNITA
 

Deparim byl vyvinut na detoxikaci našich filtrů v těle jako jsou játra, ledviny a plíce, které se střevem velice úzce souvisí. Při detoxikaci dochází k odvodu škodlivých látek jako jsou toxiny, těžké kovy a jiné balastní látky. Játra jsou jedny z klíčových orgánů naší látkové výměny. Játra nás zbavují jedu a škodlivin a proto je důležité je mít v pořádku. Pokud jsou naše játra zdravá, výrazně zvyšují sílu našeho obranného systému a zabraňují tak vzniku mnoha nemocí např. nádorových onemocnění nebo aterosklerózy.

Dalším úkolem Deparimu je zničit parazity, viry a plísně, které se v těchto filtrech usazují. U parazitů je velkou nevýhodou, že mají vlastní maskovací systém, který je chrání od zničujících účinků našeho imunitního systému. Velkou předností Deparimu je, že tyto parazity najde a velmi účinně si s nimi poradí. Výsledkem těchto náprav v našem těle dochází k posílení imunity a tím zlepšení celkového zdraví.

Použité suroviny

  • Olej z vlašských ořechů
    Olej z vlašských ořechů obsahuje významné množství nenasycených mastných kyselin, je zdrojem bílkovin, vitaminů E, B1, B6, selenu, fosforu, hořčíku a sodíku. Podporuje činnost mozku a zlepšuje paměť a posiluje imunitu. Blahodárně působí na krevní oběh, má příznivý vliv na slinivku, srdce a cévy.

  • Cholin
    Cholin se značnou měrou podílí na tvorbě a obnovování buněčných membrán, vede k udržení zdravého a plně fungujícího nervového systému. Cholin velmi příznivě ovlivňuje celkovou činnost jater a má na játra ochranné účinky. Jeho blahodárný vliv je prokázán i na žlučník. Další významnou oblastí v látkové přeměně, kde má cholin nezastupitelné místo je zpracování cholesterolu. Čím více cholinu přijímáme, tím více je cholesterol odstraňován.
    Cholin byl objeven před více než sto lety. Výzkumy naznačují, že může zlepšovat zdraví v oblasti vývoje mozku, včetně funkce paměti v průběhu celého lidského života, pozitivně ovlivňovat kardiovaskulární systém, zlepšovat činnost jater a reprodukční funkce. Americkou Akademií věd (NAS) byl cholin již před časem uznán za esenciální živinu.

  • Ostropestřecový olej
    Ostropestřecový olej je bezesporu jeden z nejlepších přírodních prostředků na nemoc jater. Podporuje tvorbu nových zdravých jaterních buněk. Zbavuje tělo nahromaděných toxinů. Ostropestřecový olej je výborným antioxidantem, má protizánětlivé a epitelizující (hojící) účinky. Ostropestřecový olej obsahuje omega 3 mastné kyseliny EPA (kyselina eikosapentaneová) a DHA (kyselina dokosahexaenová). Je tedy vyváženým zdrojem mastných kyselin rostlinného původu, čímž pozitivně ovivňuje zejména kardiovaskulární systém a účinně zabraňuje vzniku cholesterolových plátů.

  • Ořešák černý
    Přítomnost parazitů může snižovat účinnost obranyschopnosti a všeobecně narušit rovnováhu našeho zdraví. Paraziti při přemnožení pronikají přes střevní stěnu do krve a do celého těla, kde způsobují snižování účinnosti imunitního systému. Lidově řečeno, extrakt z ořešáku je perfektní bojovník při infekci s parazity.

  • Koenzym Q10
    Obnovu energie zajišťuje koenzym Q10, který slouží jako základní nosič. Je to důležitý katalyzátor, který umožňuje mitochondriím, což jsou malé elektrárny uvnitř buněk uvolňovat energii. Nejvíce je ho v orgánech s nejvyšším energetickým požadavkem – v srdci, játrech a v buňkách imunitního systému. Q10 je běžně tvořen v těle, ale věkem a obzvláště při zátěži těla tohoto elementu ubývá a tělo jej potřebuje dodat uměle.

  • Vitamin B2
    Vitamin B2 hraje životně důležitou funkci při tvorbě hormonu štítné žlázy, který urychluje metabolismus a pomáhá zajišťovat energetickou potřebu pro všechny tělesné orgány.

  • Kyselina lipoová
    Kyselina lipoová je nasycena mastná kyselina a je také významným antioxidantem.

Nejlevněji Deparim pořídíte přímo u výrobce, viz. www.qepartner.cz







Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv