Přeskočit na hlavní obsah

Kašel a rýma u 3 leté holčičky

Malou holčičku čekal nástup do školky. V pátek začala smrkat a chystala se stonat. Maminka se na mě obrátila, protože potřebovala jít do práce a se školkou celá rodina už počítala. Dítě bylo od mala řešeno přirozeně, takže zde bylo jasné, že to bude hračka. Za víkend jsme se s nemocí poprali a kromě rýmy a drobného kašle holčička ani nepostřehla, že na ní útočilo hned několik bacilů.

Holčička pravidelně pojídá dětskou chlorellu Euniké Yellow kvůli doplnění všech potřebných látek, vitamínů a minerálů. Na imunitu rodiče zatím žádné povzbuzovadlo nedávali. Proto hned večer jsme nasadili živé colostrum Powerful Worker (dvojnásobnou dávku 1-0-1) a v sobotu s ním pokračovali. U něj mám vyzkoušeno, že druhý den nastane pořádná rýma. Taky nastala. Pak se v noci dostavil slabší kašel. Na kašel už mám vyzkoušen Pink Grape. Dostala 3 tobolky za den 1-1-1. V neděli už byla zase čilá a plná života.

V pondělí holčička odcházela do školky.  Rýma sem tam nějaká byla a v brzkých ranních hodinách se k ní přidal slabší kašlík. Ve středu  proto rodiče dítě nechali doma v domnění, že bude hezky hajat a vyleží se. Opět zopakovali colostrum a pink grape + teplé čaje. Holčičce však nic nebylo, takže lítala a skákala jak pominutá, protože se nudila a ležet samozřejmě nechtěla. Druhý den už bylo po všem.
A tím to celé skončilo. Aby odolala dalším útokům bacilů a virů od jiných školkovských dětí, bylo nadále po dobu 3 týdnů podáváno colostrum Powerful Worker.

Apeluji na všechny maminky, volte nejprve přírodní produkty, žádné léky a už vůbec ne antibiotika. Je smutné vidět, kolik dětí doma stoná 3 týdny a léčí se antibiotiky. Pokud jste již nějaké přírodní přípravky zkoušely a nefungovaly, zvolily jste špatného výrobce.






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv