Přeskočit na hlavní obsah

Mám rakovinu, metastázy - no a co jako?

Přesně takhle by měl v první řadě zareagovat každej, než ho začně podvědomí svírat a stav zhoršovat. Když propukne rakovina, znamená to, že náš imunitní systém už nezvládá boj s nepříznivými podmínkami a selhal. Pokud jste se od lékaře dozvěděli ortel " máte raka a pár měsíců", zkuste se proti tomu postavit sami. Nepropadejte panice a totálně překopejte svůj dosavadní životní styl. Nabízím recept, vše v souladu s přírodou - což je velmi důležité!!

Proč právě čistě přírodní řešení pomáhá? Protože neohrožuje už takto velmi oslabený organismus vedlejšími účinky. Tělo tedy neřeší kraviny kolem, ale napřímo.

Pokud nebyla zahájena chemoterapie, okamžitě nasadit vnitřní užívání:

Inventia Vitamín C-PLUS  (přírodní C): 4 - 6x denně 1 tobolku
Přírodní C se v těle chová jinak než synteticky vyráběné. U Inventia znám výrobu, proto zde mohu garantovat, že jde skutečně o zdroj přírodního vitamínu C. Syntetické C je kyselina askorbová, E300. Přírodní C zamezuje delění rakovinotvorných buněk a snaží se je zpacifikovat, aby dál nenapadaly poškozené tkáně.

Inventia Vitamín C Plus 60 kapslí lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Invita (kolagen, E, mořské řasy) 4-6 x denně 1 tobolku
Obsahuje biologicky aktivní kolagen, kterým regeneruje pojivovou tkáň. Napravuje tedy škody, které napáchaly rakovinotvorné buňky. Dává dopořádku místa, kde se ty mrchy "prokousaly". Poměrně rychle regeneruje orgány, které již byly napadeny.

Powerful Worker (colostrum): 4-6 x denně 1 tobolku
Obsahuje mimo jiné colostrum s imunoglobuliny, jenž velmi silně podpoří imunitní systém, který selhal. Díky tomu mohla rakovina propuknout. 

Invita Skin Beauty plus CoQ10 2 x 60 kapslí lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Queen Euniké Powerful Worker 60 tablet lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Nasaďte Deparim 2x denně 2 tobolky ráno a večer
Proniká hluboko do organismu a díky extraktu z ořešáku dokáže nemožné.

Queen Eunike Deparim 60 tablet lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

V případě, že chemo již podstupujete, nasaďte užívání až po ní a přidejte navíc Euniké Green. Po chemoterpaii klesá hodnota bílých krvinek a tělo celkově velmi strádá. Kombinace chlorelly a betaglukanů je silnou vzpruhou pro takto oslabený organismus, kdy se z těla snaží dostat to špatné, co chemoterapie v těle napáchala a betaglukany jsou silnou výživou pro oslabené buňky.

Queen Euniké green 60 tablet lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Důležitý je pitný režim!!!!! 3 litry NEPERLIVÉ vody denně, kombinovat s čajem z ostropestře marinánského, ovocnými a zeleninovými šťávami (bio - aby byly bez pesticidů)

Co jíst:

  • Ovesné a obilné kaše, ryby (losos, tuňák), rýže, ryby, drůběž a nejvíc
  • Zeleninu, ovoce: jahody, borůvky, maliny, hroznové víno, černý rybíz, červený rybíz, ostružiny, brusinky, jablka, broskve, meruňky, brokolice, zelí, artyčok, červené a žluté papriky, avokádo, chřest a lilek. Co se týká brusinek, zde doporučuji APO brusinky
Rakovina lze porazit, jen je potřeba se na ni řádně vyzbrojiit. Každý ji v sobě máme, takže nelze podceňovat prevenci. V případě, že nemáte rakovinu diagnostikovánu a váš životní styl je různorodý, doporučuji se 2x ročně pročistit Euniké Silver a Deparim a pravidelně užívat alespoň 1 tobolku GREEN. V případě kouření a jiných špatných zlozvyků GREEN 2x denně.

Queen Euniké Silver 60 tablet lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv