Přeskočit na hlavní obsah

Řešení pro lidi trpící rakovinou slinivky břišní


V minulosti jsem řešila případ rakoviny slinivky břišní u 80ti-leté paní, které byl tento problém diagnostikován a dávali jí 5 měsíců života. Zde je popis, co jsme společně zvládly.

 Paní bylo v listopadu 2015 velmi špatně od žaludku, stále víc zvracela. Podstoupila několik vyšetření, která v lednu 2016 vedla k diagnóze: rakovina slinivky břišní (metastázi). V březnu 2016 jsem se o jejím problému dozvěděla při jednom rozhovoru. Paní byla v zuboženém stavu, vyhublá, v bolestech a začínala žloutnout. Vše co pozřela, šlo okamžitě ven. Proto lékaři začali uvažovat o chemoterapii.

Okamžitě jsem jí nasadila kombinaci biologicky aktivního kolagenu, přírodního zdroje vitaminu C a živé colostrum. Jelikož paní ještě před započetím naší péče odvezli v bolestech do nemocnice, vítali jsme spolupráci s rodinou, která se o ni v nemocnici starala a biologicky aktivní kolagen podávala ve formě gelu, který mazala na břicho. Lékařům nevadilo, že paní používá námi doporučené doplňky stravy.

Asi po 4 dnech se paní vrátila z nemocnice s léky proti bolesti (Tramal). Paní se během užívání mnou naordinovaného postupu po dvou týdnech stabilizovala, přestala zvracet, vrátila se jí chuť k jídlu a do života. Nebrala žádné léky, nepodstoupila chemoterapii. Pouze poctivě dodržovala vše, co jsem jí radila. Postupně začala přibývat na váze a její stav se  zlepšil. Oddechla si i rodina, která byla po celou dobu v šíleném stresu a strachu. Bolestivé záchvaty a zhoršující se stav před tím byl pro ně velmi traumatický.

Časem byl Tramal (který má plno vedlejších nežádoucích účinků), změnen na náplasti proti bolesti, které nezatěžují organismus. Vyřešili jsme bez antibiotik i problém s krví v moči způsobený pravděpodobně zánětem močového měchýře.

Vzhledem k tomu, že se stav pacientky bez jakékoliv další léčby velmi zlepšil, jak po zdravotní, tak i psychické stránce, věděla jsem, že pokud se paní bude držet dál naší alternativy, dokážeme jí život prodloužit a zlepšit. Bohužel rakovina slinivky břišní se léčit nedá.

Od poloviny května 2016 se pacientka držela níže uvedeného postupu a její zdravotní stav se opět posunul výš. Žluté zabarvení kůže zmizelo a také nemusela podstoupit zavedení vývodu žluči, který před 2 měsíci odmítla. Podle lékařů měla do měsíce zežloutnout. Nic takového se však nestalo a měli jsme z toho všichni velkou radost.

Co na rakovinu slinivky bylo po návartu paní z nemocnice doporučeno:

Doplňky stravy - vždy po jídle!
Ráno: 2 tobolky GREEN + DEPARIM
V poledne: 2 tobolky PINK GRAPE
Večer: 3 tobolky SCARLET + DEPARIM

Upozornění!
Euniké GREEN obshuje dezintegrovanou sladkovodní českou chlorellu. Ta vyžaduje dodržovat pitný režim (2-3 l vody denně), jinak může vzniknout zácpa.
Pokud se berou léky, je potřeba dávkovat GREEN až za 2 hodiny po pozřetí léku. Chlorella by snížila jeho účinek, neboť z těla dostává pryč vše chemické. Nesmí se také podávat při ozařování či chemoterapii.

NENASTYDNOUT
Velmi důležité je se chránit před nastydnutím a kontaktu s nemocnými. V případě začínajícího nachlazení okamžite posílit imunitu pomocí POWERFUL WORKER (2 - 0 - 2).

Co jíst:
  • Ryby (losos, tuňák), rýže, drůbež
  • Ovesné a obilné kaše
  • Zeleninu, ovoce: jahody, borůvky, maliny, hroznové víno, černý rybíz, červený rybíz, ostružiny, brusinky, jablka, broskve, meruňky, brokolice, zelí, artyčok, červené a žluté papriky, avokádo, chřest a lilek. Co se týká brusinek, zde doporučuji APO brusinky
Paní rok byla stabilizovaná a v pořádku. Bohužel jakmile začalo jaro, pracovala na zahrádce a ofoukla. Začala mít respirační problémy a místo, aby se na mě obrátila, zašla k lékaři, který ji okamžitě nasadil antibiotika. Paní se po nich velmi přitížilo, postupně se začala ztrácet, stal se z ní opět ležák v bolestech a za 14 dní rodina chystala pohřeb.
Zde mě to velmi mrzelo, protože stačilo pomoci imunitě s nachlazením s Powerful Workerem, který jsem jí napsala do doporučení, kdyby tato situace nastala.

Škoda. Stačilo se jen ozvat. Já se o jejím skonání dozvěděla, až když měla 2 měsíce po pohřbu. Rodina se při jejím nachlazení totiž zalekla a sama pacientku dovezla za lékažem, který jí nasadil antibiotika a později si to vyčítali, že se na mě neobrátili.







Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv