Přeskočit na hlavní obsah

Proč pracuji výhradně s českou mikronizovanou chlorellou?

Vědecké poznatky dokládají, že mezi činností nervové soustavy, hormonální regulací a imunitním systémem v lidském organismu existují těsné vazby a řízená kooperace. Mnohdy je narušujeme vědomě i nevědomě například špatnou skladbou stravy, vysokým kalorickým příjmem, narušeným životním prostředím nebo stresem. To vše vede k poškozování buněk, enzymů, tkání a přispívá k řadě onemocnění, někdy i závažných.
Chlorella pomáhá napravovat následky našich dietních prohřešků, aktivizuje metabolismus, zlepšuje regeneraci, vývoj a růst, dodává cenné bílkoviny, vitamíny, minerální a stopové prvky, ozdravuje střevní mikrofloru, působí příznivě na sliznici tlustého střeva.
 
Některé ženy docenily, mnohé možná ani netuší, že Chlorella působí preventivně nebo v podpoře léčení gynekologických zánětů, včetně těch kvasinkového typu. 

České produkty s chlorellou jsem volila především z důvodu pěstování v ČR a následné technologii zpracování. Technologický vklad vyrábějící společnosti spočívá v mikronizaci a dezintegraci složek. V případě řasy dojde k porušení buněčné membrány a masa řasy se tak stane lépe dostupnou pro naše trávicí enzymy. Cenné látky tak mohou účinkovat v neuvěřitelné síle, podílet se na detoxifikaci organismu a pomáhat udržení zdraví.






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv