Přeskočit na hlavní obsah

Záchrana popálené kůže

Unikátní vlastnosti peptidů jsou využívány na celém světě nejen v oblasti boje o dlouhověkost a skvělý vzhled. Vědci z Brazílie pracují na projektu, ve kterém využívají kůže z ryb (druh Tilapie) v procesu léčby a hojení popáleninových ran.

Pacienti zapojení do tohoto programu, jsou osoby, které při nehodách utrpěly popáleniny II. a III. stupně, velice bolestné a náročné na léčbu na úrovni regenerace kůže, nemluvě o psycho-fyzické kondici postižených osob.

Díky obkladům – speciálním obvazům připraveným z vysterilizovaných plátů rybích kůží, pacienti necítí bolest a doba rekonvalescence je mnohem kratší než při použití tradičních léčebných metod.

Bez každodenní bolestné výměny obvazů, bez vedlejších účinků, které jsou následkem užívání velkého množství analgetik, a za to s rychlým a dokonalým výsledkem, se můžou radovat z brzkého uzdravení.

Vidíte, jakou silnou zbraň má k dispozici příroda? A to všechno máte na dosah ruky! Informace k produktům s živým rybím kolagenem a peptidy najdete na www.tropokolagen.cz a www.wellu.cz








Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv