Přeskočit na hlavní obsah

Chřipka útočí jen na ty hloupé!

Je to tvrdé sdělení, ale je to tak. Proč mě neskolila chřipka už několik let? Proč mi nevadí kontakt s nemocnými, kteří na mě prskaj a klidně se i od nich napiju bez následků? Proč nepotřebuji chodit k lékaři a dokáži své zdraví řešit sama? Na to je jednoduché řešení - nejsem hloupá.

Ano, chřipka skutečně útočí na hloupé lidi. Hloupé ve smyslu, že s každým prdem ženou k doktorovi, ten jim nasadí antibiotika. Nebo to řeší běžně dostupnými srajdami na trhu - coldrex, paralen, ibuprofen, šumivý chemický nesmysly, pastilky, sirupy apod. 

O těch, co se očkují proti všemu, ani nemluvím. To jsou pro mě hlupáci prvního kalibru.  A že tímhle sdělením ubližuji starým a nemohoucím? Ano, a zcela právem. I tací musí zhodnoti celý svůj život, jak se k tělu a sobě chovali, co jedli, co pili a jak reagovali, když jejich organismus začal bít na poplach a náznaky dával najevo, že není vše v pořádku.

Tímle vším si natolik každej takovej hlupák rozseká imunitu, že potom je jeho zdraví jako na houpačce. Takovému jedinci ublíží i ten nejslabší virus, co kolem proletí a odrovná ho na několik dní.
Ti, co čtou tenhle článek a patří do skupiny hlupáků, mě teď nesnáší a zatracují, nesouhlasí a nejraději by mě odstřelili. Naštvaná bych ale v první řadě měla být já, která řeší prevenci ze svých zdrojů, nečerpá ze zdravotnictví a jenom všem těmhle hlupákům dotuje jejich hlupáctví.

Jo, a co děti, které za nic nemohou? Ano, tyto děti mají hloupé rodiče, hlavně matky. Vitamínové sladkosti, různé chemické sirupy s rádoby vitamíny apod. jsou opět jen typickým příkladem produktů pro hloupé konzumenty.

Kdysi se mi jedna rádoby kamarádka vysmívala, že všemu, s čím pracuji, moc věřím. Kde mohla, hned mě zdrbla. Když jí ale dítě neustále marodilo a v práci jí nechtěli dát paragraf, s velkým odporem si přišla pro radu. To, co si ode mně odnesla, jí stálo 500 Kč. Když to propočítala, co jí to přineslo a kolik ve finále ušetřila za to, že dítě bylo konečně zdravé a ona mohla chodit zase do práce, přišla se mi za ty měsíce vysmívání omluvit. Nyní už pochopila, že problémy se zdravím lze řešit a vyřešit. Jen to chce vědět jak.

Pokud nechcete být mezi hlupáky, poslouchejte své tělo a dopřejte mu se pořádně vyležet. Především se ale zajímejte o to, co mu děláte a co vše musí řešit a čemu všemu díky vaší hlouposti čelit. Až tohle pochopíte, zjistíte, že být zdraví není až zas tak složité. A výmluvy na genetiku či nemoci díky předkům, ty také lze řešit - opět svou vlastní pílí a přístupu sami k sobě. Bez debaty.

A jen mezi námi.... když už chřipka propukne, tak ji lze řešit i bez léků. Jak? Přečtěte si článek Chřipka - u 7 leté stačily na vyléčení 4 dny.







Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv