Přeskočit na hlavní obsah

Colostrum Powerful Worker od českého výrobce Queen Euniké je „živé“

Colostrum Powerful Worker (kolostrum) od Queen Euniké obsahuje vysoce účinné látky pro posílení imunity nejen díky kvalitním surovinám, ale především jejich následným zpracováním a použitými technologiemi. Výsledkem je vysoká účinnost s "živými látkami" a garance IGG 40 i ve finální tobolce, nikoliv pouze na vstupní surovině. 

Colostrum Powerful Worker je dále obohaceno souborem vitaminů skupiny B, které jsou důležité pro správnou funkci nervového systému, a kyselinu listovou, jenž se podílí na ochraně cévní stěny a na tvorbě červených krvinek v kostní dřeni.

Kvalitu colostra Powerful Worker nelze opomenout. I přes to, že se jedná o 100% přírodní potravinový doplněk stravy, je vyráběno pod certifikací GMP (Good Manufacturing Practise) pro humánní léčivé přípravky. Jedná se o systém přísných pravidel, kterými se musí výrobci léčiv řídit a do kterých patří závazné a pravidelné postupy, kontrolní opatření, sledování jakosti a ostatní aktivity, tak aby se zabezpečila bezpečnost výrobků, jejich správná výroba a kontrola, chemická, fyzikální a biologická nezávadnost a účinnost, která je u daného produktu deklarována. Certifikát GMP tedy zaručuje nejvyšší stupeň kvality zpracování a výroby přípravků ve farmacii.


Jak se živost projevuje v praxi?

Živé colostrum nastupuje a začíná chránit organismus již do 30ti minut. V těle pak imunoglobuliny působí po dobu 12ti hodin. Stačí tedy brát 2 tobolky denně jako ochranný štít a jste v pohodě. Je jedno, zda jde o tobolku či tekutou formu, na tom fakt nezáleží, i když plno prodejců zlanařilo doktory a nabulikovalo jim, že tekutější forma je účinnější. To je kravina. Účinnost určují pouze přítomné a zachované imunoglobuliny.
Živé colostrum se od ostatních liší tím, že imunoglobuliny jsou zachovány nejen při odběru na farmě, ale i během zpracování do tobolky (sirupu). To, zda v tobolce jsou, lze prokázat imunodifuzí.

Co je to IMUNODIFUZE vysvětluje Velký lékařský slovník






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv