Přeskočit na hlavní obsah

Jak revmatoidní artritidu řešit přirozenou cestou? Pomocí kapslí, které obsahují částice CRA !



Kdo se nikdy nesetkal s revmatoidní artritidou /(RA), ten netuší, jak těžké je s ní žít. Nemocní si často nedovedou zavázat tkaničky u bot, vyčistit zuby, donést domů nákup nebo cokoli těžšího. Věděli jste, že pomocí CRA jde tyto problémy řešit bez nežádoucích účinků?

Revmatoidní artritida je autoimunitní choroba. Imunitní aparát při ní napadá tkáně vlastních kloubů. Ty otékají, bolí a tuhnou. Člověk s nimi hýbe jen s krajními obtížemi. To je důsledek chronického zánětu. Časem může dojít až k těžké deformaci kloubů. Značná část nemocných skončí v invalidním důchodu.

Dalším příznakem revmatoidní artritidy je únava až vyčerpanost. Podobně jako to, že se pacient často cítí špatně. Co je příčinou nemoci, to lékaři zatím nevědí. Vědí však, že nemoc postihuje ženy až třikrát častěji než muže. Nemoc ztrpčuje život asi 100 tisícům lidí v ČR.

Euniké Scarlet obsahuje CRA

CRA - kontrola revmatoidní artritidy

CRA kombinuje účinek nerozpustných látek z mořských řas a chmele a látkami, které se nazývají Phase Transfer Catalyst. Nejčastějšími problémy s alergickými reakcemi (včetně revmatoidní artritidy) je přemnožení bílých krvinek - tzv. pomocníků - helperů TH2. Tyto jsou pomocí CRA potlačeny ve prospěch buněčné imunity TH1.
CRA se úspěšně používá v terapii revmatoidní artritidy díky tomu, že potlačuje i přenašeče zánětů - tzv. cytokiny. CRA se používá již několik let v léčbě revmatoidní artritidy (potlačované cytokiny jsou IL1 a TNF alfa).

CRA nemá žádné vedlejší účinky

Nedostatkem léčiv a biologických léčiv jsou někdy i závažné vedlejší účinky. Nejzávažnějším je snížení imunity. To znamená, že se nemocní snáz infikují bakteriemi a viry. CRA žádné vedlejší účinky nemá a je obsaženo např. v produktu Euniké Scarlet.






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv