Přeskočit na hlavní obsah

Jak se rychle a přirozeně uzdravit

Prevenci podceňujete, občas vylítnete do chladu jen tak a pak se divíte, že vás skolí i ten nejslabší bacil. Pak do sebe nacpete vše, co doma najdete a doufáte, že vás to postaví na nohy. Ano, možná to zafunguje, ale za jakou cenu? Za tu nejpodstatnější - příště vám už nic takhle rychle nezabere. Řešení tu ovšem je :) Přesto však apeluji na tom, že nejlepší péče je správná strava a prevence.

Rychlé uzdravení s růžovým grepem

Tenhle zázrak je výborný pro děti i dospělé, obzvlášť jeho schopnosti ocení muži "rýmyčkáři", co vše podcení. Růžový grep najdete v tobolkách Euniké Pink GRAPE. Když pocítíte, že na vás něco leze, nebo se dostaví rýma, bolest v krku a kašel, na nic nečekejte a okamžitě nasaďte 2 tobolky 3x denně a pokračujte i v následujících 4 dnech. Už druhý den nastává výrazné zlepšení. Ti, co se o své zdraví starají a prevenci nepodceňují, jsou zpravidla druhý či třetí den fit.
Po Pink Grape šáhněte dřív, než vás lékař přesvědčí na antibiotika.

Prevence se jmenuje colostrum
V případě, že berete preventivně na posílení imunity POWERFUL WORKER s colostrem a imunoglobuliny, který na imunitu zabírá do 30ti minut a působí po dobu 12 hodin, rekonvalescenece organismu se ještě zrychlí. U těch, kdo mají silnou imunitu nebo u dětí stačí 1 tobolka denně, jedinci často nemocní by měli v období chřipek zvýšit dávky. Zvýšené dávky se také doporučují během nemoci (v kombinaci s Pink Grape). Zvýšené dávky pojídají lidé, kteří colostrum potřebují k řešení nějakého problému.

Výrobky mají až 90% vstřebatelnost, jsou přírodní a jde o nejvyšší kvalitu, na kterou výrobce klade primární důraz. Více na www.qelife.cz






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv