Přeskočit na hlavní obsah

Pandemie koronaviru byla připravená už dávno. Prsty v tom má Bill Gates a jeho spásná vakcinace

Dosud jsem se nevyjádřila k dění, co se kolem odehrává. Zatímco české šikovné ruce šijí roušky, v pozadí se rýsuje velký byznys Billa Gatese a jeho spásné nadace, kterou vede společně s manželkou. Sepsala jsem v bodech, jak to vidím na základě materiálů, které jsou veřejně dostupné - aneb fakta, která skládají celé koronavirové puzzle.



Vše se ví od roku 2014, nebo dříve?

Plány na pandemii se začaly rýsovat už v roce 2014. V té době byl již připraven plán, podle jehož scénáře jsme nyní přesně tam, kde to mělo být. Vše se odehrává pod záštitou Billa Gatese. Všimněte si, jak ta data sedí. Inovace toho typu viru byla patentovana v roce 2015!! Do té doby to napadalo jen hlavně dobytek a drůbež - vzpomeňme si na prasečí chřipku, ptačí chřipku, mor prasat....






Bill Gates a jeho virtuální cvičný program EVENT 201

Je zajímavé, že globální simulace pandemie fiktivního koronaviru CAPS silně odpovídá dnešní realitě. Tvůrci simulace upozorňují, že jejich cílem nebylo vyvolat paniku. V říjnu 2019 chtěli prověřit připravenost vlád a odborníků na náhlou pandemii doposud neznámého koronaviru a zaměřili se hlavně na ekonomické dopady takové události. Věříte, že šlo jen o simulaci?

Zde informace od českých vědců z roku 2019: http://www.osel.cz/11008-event-201-jak-dopadla-globalni-simulace-pandemie-fiktivniho-koronaviru-caps.html

Na oficiálních stránkách EVENTu 201 se hned v úvodu dozvíte scénář. 



Scénář EVENT 201


Událost 201 simuluje vypuknutí nového zoonotického koronaviru přenášeného z netopýrů na prasata na lidi, které se nakonec stávají účinně přenosnými z člověka na člověka, což vede k těžké pandemii. Patogen a onemocnění, které způsobuje, jsou modelovány převážně na SARS, ale v komunitním prostředí je přenosnější u lidí s mírnými příznaky.

Nemoc začíná na farmách s chovem prasat v Brazílii zpočátku tiše a pomalu, ale poté se ve zdravotnictví začíná šířit rychleji. Když se začne účinně šířit z člověka na člověka v hustě zabalených čtvrtích některých megacit v Jižní Americe, epidemie exploduje. Nejprve se exportuje leteckou dopravou do Portugalska, Spojených států a Číny a poté do mnoha dalších zemí. Ačkoli to zpočátku některé země dokážou ovládat, stále se šíří a znovu zavádí, a nakonec žádná země nemůže udržet kontrolu.

V prvním roce není k dispozici vakcína. Existuje smyšlený antivirový lék, který může nemocným pomoci, ale významně neomezuje šíření nemoci.

Protože je celá lidská populace vnímavá, během počátečních měsíců pandemie se kumulativní počet případů exponenciálně zvyšuje a každý týden se zdvojnásobuje. A jak se hromadí případy a úmrtí, ekonomické a společenské důsledky jsou stále závažnější.

Scénář končí v 18měsíčním bodě s 65 miliony úmrtí. Pandemie se začíná snižovat kvůli klesajícímu počtu vnímavých lidí. Pandemie bude do jisté míry pokračovat, dokud nebude účinná vakcína nebo dokud nebude vystaveno 80-90% světové populace. Od této chvíle to bude pravděpodobně endemická dětská nemoc.


Koronavir údajně není umělý nebo je to jinak?

Soňa Peková je strašně moc inteligentní žena, která svému oboru perfektně rozumí. Když se na ni obrátila hygiena, aby odkontrolovala dva vzorky pacientů, odhalila pozitivitu na SARS-CoV-2 a dokonce vymyslela i rychlejší způsob testování. Nabídla pomoc zdarma, česká vláda však dělala mrtvého brouka a naopak lživě paní doktorku označila a šířila nepravdu, za což se pak pod nátlakem veřejnosti vláda omlouvala. Soňa navíc zřejmě odhalila i něco, co se naší vládě nezamlouvalo a snažilo se ji umlčet. I za cenu případných problémů se nedala a své odborné informace k téma koronavir předala veřejnosti prostřednictvím videorozhovorů. Díky tomu dala jasně najevo, že o tom oprvdu ví víc, když to zkoumá a ví jak. Nenápadně také zaznělo, že ne vše, co vir nese, je přírodního charakteru.  Dva dny po této informaci se rozjela mediální protikampaň, která tvrdí, že jde o dezinformaci a že SARS-CoV-2 je přírodního charakteru.


Bill Gates odchází z Microsoftu a jde dělat charitu

Nejprve dostal počítač do každé rodiny a pak si začal hrát na spasitele světa. Se svojí ženou a pod záštitou jejich nadace se ví, že záminkou charitativní pomoci tajně testuje vakcíny v Africe. Cílem je dostat populaci přelidněné planety pod kontrolu. Od té doby, co se míchá do očkování, vykazují vakcinace spoustu problémů a nemoci vyvolávají. Indie jeho pomoc odmítla a věděla proč.
Je zajímavé, že jen co vypukla pandemie koronaviru, tak Bill Gates se rozhodl odejít dělat charitu naplno a opustil Microsoft. Vzápětí také byla vydána zpráva, že vyvinul nové domácí testy na koronavirus. Jak úctyhodné. Vakcína přijde také brzy a lék už skoro je. Zázrak, že?
(odkazy v tomto odstavci smeřují na oficiální zprávy českých médií)

Vyvolání strachu donutí lidi se očkovat

Jelikož přírodní zdroje ubývají a na Zemi začíná být těsno, vznikl nápad, jak přelidnění rychle vyřešit. Bill Gates už v roce 2014 přiznal, že snížení populace lze jedině očkováním. Údajně to myslel dobře, prý když budou lidé zdraví, nebude potřeba mít tolik dětí a tím se sníží populace. Nicméně vakcíny, které byly používány v Africe, odhalily, že obsahují látky, které zabraňují rozmnožování. To se rošířilo velmi rychle a všeobecně to vyvolalo strach a začara éra odpůrců očkování. To se samozřejmě moc nehodilo a proto bylo potřeba donutit lidi jinak. Strach vyvolává silné emoce a potlačuje zdravý rozum. A přesně to nyní vidíme kolem nás - paniku z nákazy a volání po spásném léku či vakcíně. Dánsko přijalo údajně zákon na povinné očkování s tím, že jakmile bude vakcína vyvinuta, musí se všichni povinně očkovat, jinak čelí pokutě.

O očkování a blížící se epidemii ostatně Bill Gates začal strašit v roce 2015. Věděl proč. Vždyt on je přes ty vakcíny, že?



Jak to bude dál

Naše republika rozjela celou tu hru o desinfekcích, rouškách a pod. Tato opatření jsou populistická a mají vzbudit důvěru ve vládu. Nicméně veřejnost nakonec pod nátlakem strachu sama začne vyžadovat léky a vakcíny. Nikdo si však již nespojí tyto kroky s cílem uměle snížit lidskou populaci. Kdo nechce vakcínu nebo lék, ten musí projít nemocí a získat zcela přirozeně protilátky. Takových je málo a i na ně bude společností silně vyvolán nátlak a budou označeni za případné šiřitele nákazy do budoucna.
Ještě podotknu, že desinfekční opatření vyvolá v imunitě zmatek, přestane postupně reagovat i na zcela obyčejné viry a bakterie a ve finále budeme natolik oslabeni, že podlehneme obyčejné rýmičce.
Nejde o šíření paniky, jde o reálný obraz současnosti. Bohužel.

Prosím tedy, nebojte se viru, přijměte ho, pokud nespadáte do kritické skupiny. Nebojte se pozitivity. Jak sami vidíte, příznaky nejsou tak hrozné a ty tři šílené dny v horečce se dají vydržet. Ostatně toto si každý z nás zažil v minulosti i při prvním setkání s chřipkou, pokud tedy okamžitě nezačal srážet teploty a řešil si to v klidu podomácku sám.

Doporučuji ke čtení:
Kdo stoji za vznikem koronaviru 
13 vědců smrti plni bioválečný program
Utajená operace
Okénko Tomáše Marného

Doporučuji k poslechu
Praslav z Pereslavy

Video o odhalení pravdy - média






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv