Přeskočit na hlavní obsah

Ty nechodíš na gyndu? Ne. Nechci tam něco chytit!

Kdysi jsem tam chodívala, jako mladá holka. Ale už víc jak 20 let mě tam nikdo neviděl. Proč? Protože své tělo natolik znám, že se o své zdraví starám výhradně sama a naopak mám strach, že bych si ještě něco z ordinace donesla domů. Nevěříte? Jeden takový případ byl mediálně zveřejněn i v ČR a rozhodně není jediný.

V pětačtyřiceti letech se Anna Žárská rozhodla pro nitroděložní antikoncepci. Netušila ale, že jí takové rozhodnutí převrátí život naruby. Lékař jí totiž do těla zavlekl hepatitidu typu C. Kvůli ní bojovala také s nádorem a musela podstoupit transplantaci jater. Boj trvající dlouhých čtyřiadvaceti letech zvládla a nyní je plně vyléčena.

Přestože bojovala s velkou únavou, nepřikládala jí Žárská větší vliv. Myslela si, že pramení z přepracovanosti – starala se o dvě dcery, které musela sama uživit, a také o zahrádku. Když ji ale bez jediného slova vyřadili z registru dárců krve, rozhodla se situaci řešit s praktickou doktorkou.

Lékařka odebrala krev a později mi řekla, že má paní Žárská žloutenku. Později zjistila, že podobnou nákazu prodělalo více pacientek gynekologa, který jí aplikoval nitroděložní tělísko.

Od žloutenky ji nezachránila ani nová játra

Podstoupila nespecifikovanou léčbu, o které lékaři nemají bližší záznamy. A nebyla úspěšná. Hepatitida v těle zůstávala, až Žďárské lékaři diagnostikovali nádor jater. Ta jí kvůli velkému poškození museli transplantovat.

Vyhráno ale neměla, infekce se dostala i do nových jater. Nadějí pro dlouholetou pacientku byla až léčba v Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM), kde jí po velmi nákladné léčbě a absolování mnoha vyšetření vyléčili. S nemocí bojovala celkem čtyřiadvacet let.

Možná, že i já jsem měl pacienty se žloutenkou. Každopádně vždy začínám řešit jakékoliv případy čistkou v podobě detoxu jater, plic a ledvin v podobě kombinace produktů Euniké Silver a Deparim, takže tyto problémy pak imunita pacifikuje sama.

 







Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv