Přeskočit na hlavní obsah

Očkování HPV

HPV je očkování proti rakovině děložního čípku. Ale napadlo vás, jak se můžeme očkovat proti rakovině, když to není vir? Některé druhy rakoviny jsou způsobeny viry. Ovšem nákaza tímto virem nerovná se rakovina. Virus změní DNA buňky, ale to samo o sobě nevede k rakovině. Musí dojít k aktivaci toho konkrétního genu a k tomu dochází vlivy prostředí. Mechanismy těchto dějů popisuje vědní obor epigenetika

Očkování proti rakovině způsobené viry (např. proti HPV) je v principu nesmysl. Samotná infekce nerozhoduje o tom, jestli dotyčná osoba dostane rakovinu. Očkování ovlivní epigenetické procesy spíše negativně – oslabí imunitu, do organismu dopraví toxiny, které mohou aktivovat rakovinné geny.

Výskyt rakoviny čípku u očkovaných se spíše zvýšil. Ani výrobce si už nedovolí tvrdit, že jeho vakcína chrání proti rakovině, tvrdí, že snižuje výskyt bradavic a předrakovinných lézí.

Každý, kdo se nechal očkovat proti rakovině děložního čípku je pokusným králíkem, protože reálné studie vlivu vakcinace na rakovinu děložního čípku neexistují. Ano, je to tak!  Žádná vakcína (ani lék!) nebyla před uvedením na trh zkoumána 20–30 let. Víte, kolik peněz by se za tu dobu nevydělalo?

Pokud zvažujete nechat naočkovat dceru, tak samozřejmě můžete očekávat špatnou reakci, obzvlášť, kdyby u předchozích očkováních mělá nežádoucí reakce a musela do nemocnice. I to se totiž po očkováních stává! 

Od praktických lékařů vím, že několik dívek po tomto očkování trpí nejasným autoimunním onemocněním, jsou unavené, bolí je hlava až tak, že nemohou chodit do školy, mají bolesti břicha, průjmy atd. Nikdo nemůže na nic přijít. Doktoři totiž nevědí nic o ASIA syndromu – autoimunitním syndromu způsobeném imunitními adjuvanty, přestože to je hojně diskutované téma ve vědeckých časopisech. Taky asi nevědí, že HPV vakcína obsahuje dost hliníku a že nebyla zkoušena proti skutečnému placebu, ale proti roztoku hliníkových adjuvantů. 

V „placebo“ skupině (tj. ve skupině dívek, které dostaly injekci samotných adjuvantů bez viru) byl výskyt NÚ mnohem vyšší než odpovídá placebo efektu (až 60 %) a vyskytly se i autoimunitní poruchy! Dost pochybuji o tom, že by si někdo pouze placebo efektem nasugeroval autoimunitní nemoc, zejména když by ani netušil, že to zkoumaná vakcína může způsobit. Ovšem v příbalovém letáku je napsáno, že HPV vakcína nemá víc NÚ než placebo. Co je placebo, to vám výrobce raději zamlčí. Zamlčí to nejen před vámi, ale i před vaší lékařkou, která pak v dobré víře a dezinformovaná, očkování doporučí. A když se něco s dívkou stane, jen na to kouká a nespojí si to, protože nemá spojující informace. 

Rakovinu děložního hrdla dostane mnohem méně žen než např. rakovinu prsu, tlustého střeva nebo plic. Prevence rakoviny je úplně někde jinde, než v očkování.







Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv