Přeskočit na hlavní obsah

Kauza ASEA pokračuje: jak dealeři získávájí důvěřivé klienty

O tom, že ASEA s údajně zázračnými molekulami, je jedna velká habaďoura na důvěřivé lidi jsem psala. Kromě mozkovymývačských školení přichází další vlna masírování, tentokrát od údajných laborantů.

Nejprve přijde milý e-mail, který vás začne přesvědčovat, jak mu ASEA změnila život a že byste tomu měli fakt věřit. Když na takový e-mail zareagujete, aby tohle nějak dotyčný potvrdil, začne používat odborné výrazy o krevním rozboru. Chcete-li však takové rozbory před užíváním a po užívání vidět, strhne se vášnívá debata o tom, že vlastně nejde o dotyčného rozbory, ale že je laborant a že mu fakt v tomhle musíte věřit, protože tomu strašně moc rozumí. 

Po výměně několika e-mailů, kdy se snažíte získat nějaká reálná fakta, o nichž se neustále "laborant" zmiňuje,  se ve finále dozvíte, že "o tom víte hovno a jste blbí".

Takovou komunikaci jsem nyní vedla v řádu 4 dní a takhle kvalitní reakci jsem na své relevantní dotazy dostala :) Aspoň jsem se poučila,  jak se v současné době nabízí nesmyslné zboží. Doufám, že moje zkušenost pomůže všem důvěřivcům, kteří uvěří prodejcům a dealerům ASEA i po přečtení článku Podvod na české spotřebitele - ASEA dráhá "slaná" voda! (poznámka pro "laboranty": sůl (NaCl) obsahuje, proto uvádím "slaná" v uvozovkách).






Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv