Přeskočit na hlavní obsah

Jak bych já řešila nákazu koronavirem?

Co když mě postihne pozitivita na koronavir a vypukne u mě COVID-19? Jak bych se zachovala? To je vaše nejčastější otázka, kterou mě posíláte do zpráv na Facebooku. Tak tedy zde je mé vyjádření. Zda ho použijete, nechám na vás.


Určitě bych do sebe necpala Paralen, Ibuprofen nebo jiné léky či antivirotika, které se běžně používají. Nerada bych si celou rekonvalescenci zbytečně prodloužila a ještě dala zabrat játrům, které už tak budou mít dost práce s virem samotným. Zachovala si nadhled a nepropadala katastrofickým scénářům. Není mým záměrem se zařadit do kategorie DEATHS. Psychika ovlivňuje a oslabuje imunitu a tu k boji s virem potřebuji mít v plné palbě.

 

Mírné obtíže


Pokud bych měla mírný průběh, tedy žádné příznaky, neřešila bych to nijak. Ani přehnanou desinfekcí, jen bych dle nařízení hygieniků musela zůstat v karanténě a dodržovala vyváženou stravu s dostatkem ovoce, zeleniny a hlavně bílkovin a pila neperlivou obyčejnou vodu.

Střední obtíže


Příznaky podobné chřipce bych řešila klasickým ulehnutím (tělo si vás stejně vypne) a zajistila dostatečný přísun tekutin. Vyčkala bych na horečku, co s tím nejprve udělá ona. Zde by pravděpodobně vylítla nejprve k 38 a pak se na chvíli stáhla. Pak by vyskočila na 39 a zase se stáhla. A pak by vyšoupla ke čtyřítce a chvíli držela. V lepším případě by to takto pulsovalo 2 dny a pak by mohlo být po všem (po zkušenostech z chřipky).
V případě, že by teplota neklesala a přeskočila 40tku, srazila bych horečku velmi citelně a opatrně chlazením tepen v tříslech (jak zacházet s horečkou jsem popsala zde) a případně nasadila Euniké Pink Grape v dávkování 2-2-2  a to držela klidně dva dny. Poté bych snížila v dalších 3 dnech na 1-1-1 a nakonec zhruba dva týdny na 1-1-0. Byla bych sice vyčerpaná, ale v pořádku.

 

Silné obtíže (hlavně pokud bych spadala do kategorie lidí, kteří mají problémy s plícemi a s chronickými nemocemi)


Pokud by horečky ani po citlivém srážení neustaly, nabudila bych NK buňky s Euniké Green v dávkování 2-2-0. Ostatně kdybych měla nějakou diagnózu, začala bych s Greenem ještě dřív, než mě vir skolí.

Euniké Green je nejsilnější produkt s českou dezintegrovanou řasou a betaglukany. Řasa je pěstována v Mikrobiologickém ústavu AK věd v Třeboni a obsahuje Growth faktor, který množí naše NK buňky v našem imunitním systému a naše tělo se pak díky nastartované imunitě lépe brání. Green se mi osvědčil u lidí, kteří jsou astmatici, alergici a měli např. plícní chlamydie.

K tomu bych přidala Euniké Pink Grape 2-2-2. Hubí 800 druhů virů a bakterií a zastoupil by tedy v tomto případě antivirotika. Je 50x účinnější než vitamín E a 20x účinnější než vitamín C.

K Pink Grape bych přidala Powerfull Worker s kolostrem. Snižuje leukocyty a CRP a je vynikající pro zvyšování imunity. Užívala bych 2-2-2.

Teoreticky by šlo ještě ulehčit plicím a ledvinám s Deparimem 1-0-1, ale ten si myslím, bych ani nemusela použít. Ten opravdu jen v případě, pokud ta předchozí kombinace nezabrala.










Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv